Losse onderdelen

Bij De Kneut kunt u deelnemen met kleine of grote gezelschappen aan de meest orignele en vooral leuke activiteiten. In ons programma zijn alle sportieve onderdelen Tüv gecertificeerd (sportief keurmerk). Tevens wordt u altijd begeleid door een speciale vakkundige sportorganisatie. Naast ons groot aanbod aan standaard arrangementen kunnen wij ook arrangementen op maat aanbieden; speciaal naar uw wensen en uw budget.
Naast ons groot aanbod aan standaard arrangementen kunnen wij ook arrangementen op maat aanbieden; speciaal naar uw wensen en uw budget. Wanneer u bijzondere wensen heeft, een speciale touch wilt geven aan uw (bedrijfs-)uitje / feest of een combinatie wilt maken van de huidige arrangementen, laat het ons weten, wij maken graag een vrijblijvende offerte.

 
De onderdelen zijn alleen te reserveren in combinatie met een lunch of diner (met uitzondering van hooivork werpen en Kneutgolf). De tijdstippen van de onderdelen kunt u zelf kiezen, mits beschikbaar. Het minimum aantal deelnemers voor de onderdelen is 10 personen (tenzij anders beschreven). Bestaat uw gezelschap uit minder deelnemers dan is de prijs op aanvraag. Houdt u rekening met vervoer.